October Favourites – FOOD


NEJOBLÍBENĚJŠÍ POTRAVINY

Verča:
Bílý čaj – English Tea shop – oblíbený čaj na odpoledne.
Kaše Adveni – jablko a skořice – opravdu výrazná chuť jablka, i když je sladší. Nejradši si ji mixuji s neslazenou kaší 1:1.

Olivový olej s chilli – Oliva Gourmet – skvělý doplněk do kuchyně, nejlepší je s čerstvým pečivem.

Andy:

Pivo 8%, Harboe Strong Stout – výborné tmavé a silné pivo.

Dýně jako oblíbená sezónní potravina

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPT

Verča:

Ovesná kaše z mléka a vloček, do které se přidá lžička pudinku pro lepší konzistenci a chuť

Andy:

Tapiokový pudink s karamelizovanými fíky

NEJOBLÍBENĚJŠÍ PODNIK

Verča:

Restaurace Jiná krajina – rybí speciality na poledním menu (ve videu mám chybu, říkám Nová krajina)

Andy:

Café Neustadt

NEJHORŠÍ ZÁŽITEK SPOJENÝ S JÍDLEM

Verča:

Collegrande – grilované artyčoky ve slunečnicovém oleji – artyčoky mám fakt ráda v salátu, ale tyhle nemají vůbec žádnou chuť

Andy:

Tapioka jako příloha – z uvařených kuliček se stalo želé a nedalo se jíst
Návštěva Starbucksu – za 150,- obyčejné kafe a přeslazený cheesecake