Specializace: hubnutí, sportovní výživa, přibírání, potravinové alergie a intolerance, výživa v diabetu (CZ/EN)
2015 absolvovala studium bakalářského oboru nutriční terapeut na 1. lékařské fakultě UK
2017 absolvovala studium magisterského oboru nutriční specialista na 1. lékařské fakultě UK
2018 absolvovala studium magisterského oboru technologie potravin na VŠCHT
od 2023 studuje doktorský studijní program hygiena a epidemiologie na lékařské fakultě Masarykovy univerzity
Spoluautorka knihy O výživě a kuchařky Vyváženě
Členka České asociace nutričních terapeutů
Spoluzakladatelka blogu Ne hladu
Již během studia získala četnou praxi v oblasti nutriční péče, působila jako nutriční terapeut v provozu Nemocnice Kladno, 2 roky se věnovala nutričnímu poradenství u sportovců v Institutu sportovního lékařství a měsíční praxi absolvovala v roce 2017 také na oddělení diabetologie a metabolických poruch v nemocnici AKH ve Vídni. V minulosti pracovala také pro Výzkumný ústav potravinářský Praha, kde se věnovala studiu zdravotních účinků polyfenolů z obilovin, pozitivních účinků vlákniny na lidský organismus a glykemického indexu potravin. Věnuje se individuálnímu poradenství v oblasti zdravé výživy, sportovní výživy, redukce hmotnosti a výživy při vybraných onemocněních, pořádá semináře a přednášky na nejrůznější populární témata ve výživě. Ve své disertační práci zkoumá metody měření a výpočtu energetického příjmu.