Celozrnná krupice

Ingredience (1 porce):

  • 300 ml polotučného mléka
  • 50 g celozrnné krupice 
  • 1 hruška 
  • 1 čl perníkového koření 
  • 1 ks vanilkový cukr (8 g)
  • 10 g másla 
  • 150 g odtučněného tvarohu
  • 1 čl mletých lyofilizovaných malin

Postup:

Hrušku nakrájejte a vložte do zapékací mísy. Přidejte perníkové koření, vanilkový cukr a 3 lžíce vody. Pečte při 180 °C přibližně 40 minut. Následně si dle návodu připravte krupicovou kaši.

Hotovu kaši ozdobte máslem, upečenými hruškami, tvarohem a lyofilizovanými malinami. 

Videorecept najdete ZDE.

Příspěvek vznikl ve spolupráci s firmou Probio, které tímto děkujeme.