
Jednoduchá granola bez nadbytečného cukru a tuku
V obchodech najdete plné regály granoly a zapékaného müsli, nicméně ne každý takový výrobek se může pyšnit ideálními nutričními hodnotami. Většinou velkou část jejich složení
V obchodech najdete plné regály granoly a zapékaného müsli, nicméně ne každý takový výrobek se může pyšnit ideálními nutričními hodnotami. Většinou velkou část jejich složení
Hráškový dip je snad ten nejjednodušší, který znám a věřím, že spoustu z vás má doma běžně všechny potřebné ingredience. A pokud ne, vyplatí se
V receptu nebyl použit klasický cukr ani žádná jeho „náhrada“, která by ho maskovala (agávový sirup, med, třtinový nebo kokosový cukr a další „prostě cukry“).
Jistě jste si všimli obrovského boomu kolagenových doplňků stravy a možná jste se, stejně jako já, pousmáli, když jste narazili třeba na kaši nebo tyčinku
Na začátek bych ráda napsala pár slov k označení bez cukru. U většiny receptů, které najdete na internetu, je klasický řepný cukr pouze nahrazen medem
Možná už jste slyšeli o rostlinných paštikách Patifu a možná je od nás máte dokonce doporučené v jídelníčku. Jde o vhodnější alternativu za klasické paštiky,
Nelze doporučit univerzální poměr hlavních živin v jídelníčku tak, aby byl platný pro všechny. Vždyť i oficiální doporučení je relativně široké, a když navíc ještě počítáme
Další, v pořadí už 3. recept na müsli tyčinky je tu a tentokrát jde o recept, který se hodí nejen pro sportovce, ale i jako
V termínu 7. – 9. 7. 2020 vyrazíme společně do Moravského krasu, abychom si užili tři dny plné výživových workshopů a přednášek, společného zdravého vaření,
„Coca cola změnila složení, místo cukru používá nebezpečný glukózo-fruktózový sirup.“ „Glukózo-fruktózový sirup už i v cereáliích pro děti! Vyhýbejte se jim obloukem.“ „Dvojí kvalita potravin
V obchodech najdete plné regály granoly a zapékaného müsli, nicméně ne každý takový výrobek se může pyšnit ideálními nutričními hodnotami. Většinou velkou část jejich složení
Hráškový dip je snad ten nejjednodušší, který znám a věřím, že spoustu z vás má doma běžně všechny potřebné ingredience. A pokud ne, vyplatí se
V receptu nebyl použit klasický cukr ani žádná jeho „náhrada“, která by ho maskovala (agávový sirup, med, třtinový nebo kokosový cukr a další „prostě cukry“).
Jistě jste si všimli obrovského boomu kolagenových doplňků stravy a možná jste se, stejně jako já, pousmáli, když jste narazili třeba na kaši nebo tyčinku
Na začátek bych ráda napsala pár slov k označení bez cukru. U většiny receptů, které najdete na internetu, je klasický řepný cukr pouze nahrazen medem
Možná už jste slyšeli o rostlinných paštikách Patifu a možná je od nás máte dokonce doporučené v jídelníčku. Jde o vhodnější alternativu za klasické paštiky,
vytvořil david kratochvíl