Ne hladu: Jak jíst udržitelně pro sebe i pro planetu

Udržitelnost je něco, o co stojí za to usilovatv mnoha ohledech a směrech – a výživa není výjimkou. Někdy je těžké najít v tom všem balanc – co by bylo udržitelné pro planetu, nemusí být udržitelné pro nás, ať už z finančních důvodů, nedostatku času nebo kvůli chuťovým preferencím. A právě z toho důvodu je někdy lepší dělat drobné změny k lepšímu a nechat náš jídelníček „lehce nedokonalým“, pokud takto zvládneme fungovat dlouhodobě a vyhneme se střídání období striktního dodržování jakéhokoliv stravovacího směru a období, kdy se na to všechno vykašleme, následovaného výčitkami a pocity selhání.

V rámci diskuze dvou nutričních terapeutek a zakladatelek projektu a nutričních poraden Ne hladu, Mgr. Andrey Pospíšil Jakešové a Ing. Mgr. Veroniky Pourové probereme například:
– Jaký styl stravování je nejvíc eko?
– Jak si udržet zdravou tělesnou hmotnost?
– Jak zvýšit podíl sezónních a lokálních surovin v našem jídelníčku?
– Proč je důležité umět vařit?

A těšit se můžete i na mnoho dalších témat!

Termín: 17.6. v 18:00
Místo konání: Technická 1905, 16000 Praha 6

Nebudete-li se moci zúčastnit osobně, živý přenos z události bude probíhat na našem Herohero: herohero.co/nehladu